Omega Klocka Herr Pris

Ferraro fick en juristutbildning från Fordham University 1960, samma år hon giftes med Zaccaro och blev en heltidshemmakare och mor. Hon sa att hon behöll hennes jungfru namn för Balenciaga Bag

Zaccaro påtalade sig skyldig Burberry Glasögon

BOSTON (AP) Geraldine Ferraro, som 1984 blev den första kvinnan som körde till vice president på en stor festbiljett, bara för att förlora i en jordskred, dog lördag. Hon var 75.

Omega Klocka Herr Pris

Omega Klocka Herr Pris

Mondale sa att han valde Ferraro som en djärv stroke för att motverka hans fattiga visning i omröstningar mot president Reagan och för att han kände att Amerika låg långt efter andra demokratier i att lyfta kvinnor till ledande roller.

Omega Klocka Herr Pris

Delegater i San Francisco utbröt i skålen på första raden i sitt tal och accepterade vice presidentvalet.

Ferraros körning var också besatt av etiska frågor, för det första om hennes kampanjfinansiering och avkastning, då om affärsförbindelserna mellan hennes man, John Zaccaro. Ferraro tillägnade sig mycket av kontroversen mot parti i Italien.

Omega Klocka Herr Pris

Omega Klocka Herr Pris

våldta under etnisk konflikt i fd Jugoslavien.

Omega Klocka Herr Pris

Hon återvände till lagen efter hennes senat 1992, som agerar som förespråkare för kvinnor Gucci Solglasögon Vita

år 1985 till en misdemeanorladdning av scheming att bedraga i samband med att få finansiering för inköp av fem lägenhetsbyggnader. Två år senare blev han frikänd för att försöka skjuta upp muta från ett kabeltelevisionsföretag.

Hon gick senare ner från en hederspost i Clinton-kampanjen, men insisterade på att hon inte menade något mot Obama.

Omega Klocka Herr Pris

'Tiden hade kommit för att undanröja hindren för amerikanska kvinnor och att skörda fördelarna med att dra talanger från alla amerikaner, inklusive kvinnor', sa Mondale.

En obscure Queens kongresskvinna, Ferraro katapulted till nationell framträdande vid 1984 Demokratiska konventionen när hon valdes av presidentens nominat Walter Mondale att ansluta sig till hans biljett mot incumbents Ronald Reagan och George H. W. Bush.

'Du skickar inte medvetet personer du älskar om något sådant,' berättade hon för presidenthistorikern Arthur M. Schlesinger Jr. i en intervju i Ladies Home Journal. 'Jag tror inte att jag skulle springa igen till vice president' hon sa, sedan pausade, skrattade och sa: 'Nästa gång jag ska springa till president.'

Efter år i privaträttslig praxis tog hon jobb som assistentdirektör för stadsdelsområdet i 1974. Hon ledde kontors sällskapsofficer, som åtalade sexbrott och missbruk av barn och äldre. År 1978 vann hon den första av tre terminerna i kongressen som representerar ett blått krage distrikt av Queens.

Men kontrovers åtföljde hennes tillbedjan. Frekventa, föga protester av hennes gynnsamma syn på aborträttigheter markerade kampanjen.

Ferraro överskugg ibland Mondale på kampanjspåret, som ofta drar större folkmassor och mer medieuppmärksamhet än presidentkandidaten.

Ferraro, en supporter av sen Hillary Rodham Clinton, var tillbaka i nyheten i mars 2008 när hon ryckte upp en kontrovers genom att visa sig att sen Barack Obama uppnådde sin status i presidentvalet bara för att han är svart.

Hennes förespråksarbete och stöd av president Bill Clinton vann henne som ambassadör till FN: s kommission för mänskliga rättigheter, där hon tjänstgjorde 1994 och 1995.

I den här torsdagen den 19 juli 1984 filformad den demokratiska presidenten nominerade Walter Mondale, centrum, och hans löpande kompis Geraldine Ferraro, höger, våg från podiet i slutet av den sista sessionen i den demokratiska nationalkonventionen i San Francisco, Kalifornien. I bakgrunden är Mondales barn, från vänster, Eleanor Mondale, Ted Mondale och William Mondale. Vice president på en stor festbiljett har dött. Geraldine Ferraro var 75. En familjemedlem sa Ferraro, som diagnostiserades med blodcancer 1998, dog den 26 mars 2011 vid Massachusetts General Hospital. (AP Foto / Fil)

Under åren efter loppet berättade Ferraro intervjuare om att hon inte skulle ha accepterat nomineringen, om hon visste hur det skulle fokusera kritik mot sin familj.

Efter att ha förlorat 1984 blev hon en stipendiat från Institute of Politics vid nominering av John F. Senate 1992.

Ferraro dog vid Massachusetts General Hospital, där hon behandlades för blodcancer.

Ferraros son, John Zaccaro Jr., dömdes 1988 för att sälja kokain till en undercover Vermont State Trooper och tjänstgjorde tre månader under husarrest. Senaten i New York 1992 och 1998.

Omega Klocka Herr Pris

att Omega Klocka Herr Pris hedra sin mamma, en änka som hade arbetat långa timmar som en sömnstress.

'Jag heter Geraldine Ferraro,' uppgav hon. 'Jag står inför dig för att proklamera ikväll: Amerika är det land där drömmar kan bli sanna för oss alla.'

I slutet vann Reagan 49 av de 50 staterna, den största jordskredet sedan Franklin D. Roosevelts första val, 1936 över Alf Landon.

'Ingen frågar längre om kvinnor kan hämta pengar, om kvinnor kan ta värmen om kvinnor har uthållighet för de hårdaste politiska kampanjerna i landet', Judy Goldsmith, sade presidenten för National Organization for Women till People Magazine i december , 1984. 'Geraldine Ferraro gjorde dem alla.'

Hennes godkännandetal lanserades åtta minuter med skål, fotstämpling och tårar.

Hon var värd CNNs 'Crossfire' 1996 och 1997 men lämnade Chuck Schumer, då en liten känd Brooklyn-kongress, i den primära demokratiska senaten 1998. Hon placerade en avlägsen sekund och förklarade sin politiska karriär färdig efter att hon tog 26 procent av omröstningen till Schumer 51 procent.

Omega Klocka Herr Pris

den första kvinnan som kör för vice president

Ferraro avslöjade två år senare att hon hade diagnostiserats med blodcancer. Hon diskuterade blodcancerforskning före en senatpanel den månaden och sa att hon hoppades kunna leva tillräckligt länge 'för att delta i invigningen av USA: s första kvinnliga president'.

Omega Klocka Herr Pris

Omega Klocka Herr Pris

Omega Klockor Kvalitet

Rolex Daytona Diamond

Burberry Tote Nova Check
Gucci Väska Liten Svart
Omega Klockor Kungsbacka

Omega Automatisk

Fendi Demi Jour Monster
Omega Seamaster Planet Ocean 600m Gmt

Omega Speedmaster Klocksnack

Rolex Submariner Leather Strap

Omega Speedmaster Värde

Köpa Rolex Air King

Köpa Rolex Milgauss

Handväskor Gucci
Balenciaga Väska Billigt

Hem / Omega Klocka Herr Pris
Astoria Hotell ∙ Gråbrödersgatan 7 ∙ 211 21 Malmö ∙ Sweden
Tel: 040 - 786 60 ∙ Fax: 040 - 788 70 ∙ E-post: info@hotellastoria.se