Omega Klockor Billigt

på vad befriande (eller sexig) om att ha Dionysus Gucci Super Mini

Det i huvudsak vad bachelorettepartiet handlar om. Det är en symbolisk nivellering av spelplanen. Slutresultatet är dock sällan den svimlande hysen från Hangover-filmerna, men något mycket mer konstruerat och förvirrande som vanligtvis involverar ett spel av penis på brandmanen. planerar mitt första bachelorette parti, jag köpte in i berättelsen av mer raunch, desto bättre. Jag lämnade min skam hemma och ledde ner till Toronto Yonge St. med den enda avsikten att köpa så mycket penistema varor som jag kunde hitta. När jag kom hem frågade jag min dåliga partner allvarligt:

Bachelorette-festet, i all sin glittrande fjäder boa bär och penis halm njuter ära, är ett relativt nytt fenomen. Den kulturella betydelsen är knuten till begreppen sexuell befrielse och jämlikhet. Jag är emellertid Glasögonbågar Från Gucci

Inte att det spelade roll. När vi kom fram till baren några nätter senare, fanns det minst fyra andra bachelorette partier pågår. Ironin var inte borttappad på mig att jag var i ett rum fullt av kvinnor som firar en kvinnlig rättighet för passage medan två anatomiskt korrekta uppblåsbara mandockor surfa i bakgrunden. Att döma av våra vaguellt obehagliga ansiktsuttryck som fångats i bilderna såg ut som många av oss (bruden inkluderade) höll i hemlighet vi vaknar med bara nattens grymma minne.

Även om statistik Kanada rapporterar antalet äktenskap har minskat stadigt under det senaste decenniet, har de raunchiga firandet som utesluter dem fortfarande ett fäste på popkulturen.

Omega Klockor Billigt

Omega Klockor Billigt

För männen där ute som är oroliga för dessa slags shindigs, var det inte! När den penisformade kakan dyker upp för att förbereda kvällsfesterna, är det troligt att vi är lika förbryllade som ni är.

Med framgången med filmen Bridesmaids och i fjolårets mindre kända Bachelorette vändes vår kollektiva uppmärksamhet återigen till stagetten (eller hönspartiet, som det kallades över dammen).

Det verkar som om vi bara kan få nog av bachelorette partier.

tror du att jag har tillräckligt med fallformade föremål? stirrade bara på mig tomt.

Svaret är att vi kan. Med andra ord, de får en känsla av makt genom att göra saker som män har gjort i åratal, även om det innebär att objektivera andra kvinnor, män eller sig själva.

Omega Klockor Billigt

Omega Klockor Billigt

Omega Klockor Billigt

Omega Klockor Billigt

Bachelorettepartiet

inte exakt säker Balenciaga Wallets Mens

När jag frågade min vän Bianca om hennes bachelorette parti, sa hon, vänner köpte ett scavenger jakt spel. En av föremålen var en märklig man för en kondom. låter som roligt, lättsinnigt, sexuell befrielse. Det låter som de första fem minuterna av en episod av Dateline.

på sig en t-shirt som är bedazzled med honourificen medan han äter en penisformad tårta som pryddes med Omega Klockor Billigt hår av chokladspån. Jag är säker på att jag inte är den enda. Om så är fallet, varför insisterar vi på att fortsätta denna bisarra charade?

Omega Klockor Billigt

Omega Klockor Billigt

Omega Klockor Billigt

Omega Klockor Billigt

Omega Klockor Billigt

Omega Seamaster Kvarts

Burberry Solglasögon
Rolex Submariner 14060

Bags Gucci Sale
Omega Seamaster De Ville 1962

Bag Gucci Sale
Rolex Herrklocka

Omega Klockor Sollentuna

Rolex Explorer Ii 216570

Bag Balenciaga
Rolex Day Date Steel

Omega Seamaster Köp

Bottega Veneta Wallet Pink
Rolex Datejust 36mm

Omega Planet Ocean 600m 37.5mm

Hem / Omega Klockor Billigt
Astoria Hotell ∙ Gråbrödersgatan 7 ∙ 211 21 Malmö ∙ Sweden
Tel: 040 - 786 60 ∙ Fax: 040 - 788 70 ∙ E-post: info@hotellastoria.se