Rolex Datejust 1601

Men eliminering av en fjärdedel av sötningsmedlen har mycket större konsekvenser, vilket förorsakar förödelse inte bara på smak men även på konsistens, surhet och andra aspekter. 'Vi bestämde oss för att göra det eftersom det skulle tvinga oss att göra någonting som vi aldrig hade gjort om vi skulle möta det målet', sa Saint Denis. huvudkontor i White Plains, med koppar av två olika osötade yoghurt och stora sprutor fyllda med flytande sötningsmedel. I början var en yoghurt tart och sur, den andra mer intetsägande och det blev snabbt klart att det skulle ta märkbart mindre sockersirap för att komma fram till en söt smak med den slöta smaken än med tårta och sura. Så en avgörande faktor för mindre socker är lägre surhet.

Hittills har Fuster sagt att det inte har påverkat försäljningen av Smoothies, som han sa fortsätter att klättra.

Det tog två år två år och en månad att vara exakt för att få produkten att marknadsföra, åtta till 10 månader för att uppnå rätt jäsning, två månader eller så för att få rätt balans av smakämnen, två månader kvar av fiddling. Resten av tiden spenderades lugnande rädslan för Fuster, senior marknadschef och hans team och förbereda produktion.

Rolex Datejust 1601

den använder för att skapa dess yoghurt. Kulturerna, gjorda av kombinationer av Lactobacillus delbrueckii subspecies bulgaricus och Streptococcus thermophilus, verkar på laktos i mjölk och fermenterar den för att producera mjölksyra, vilket ger yoghurt sin smak och struktur.

Så småningom kunde Dannon nå utöver sin omfattande samling av kulturer och knackade på ett externt bibliotek för två av de stammar som producerade vinnande kombinationen.

'Det är relativt enkelt att producera mindre mjölksyra, vilket är vad som ger yoghurt sin tartness,' sa han. 'Men då finns det inte mycket yoghurt smak.'

Dess Danimals Smoothies, en rad yoghurtdrycker i Technicolor-förpackningen för pint-storlekssatsen, har blivit lite hälsosammare. Sedan februari har Dannon säljer smoothies med 25 procent mindre socker. Och knappast någon verkar ha märkt precis som Dannon hade hoppats.

'Barnen är inte in i näringsprofiler, men mammor är,' sade Fuster. 'Vi vill flytta diskussionen bort från mängden kalorier, även om de påverkas av denna förändring, att prata om kaloriernas kvalitet i yoghurt, som hur mycket protein det levererar.'

'Särskilt hos barn tycker de om något eller inte, säger Saint Denis.' De gillar verkligen den befintliga produkten, och vi ville inte ändra det. '

Saint Denis och hans team experimenterade med kombinationer av kulturer men hade problem med att skapa en yoghurt som hade samma konsistens, smak och 'munkänsla' som den ursprungliga Smoothies-produkten när de sänkte sockret med 25 procent.

Kathleen Zelman, en registrerad dietist som är näringsdirektör för WebMD, tittade på näringsetiketterna för produkten före och efter att sockret klipptes och sa att det var ett steg i rätt riktning, även om hon ville ha levererat mer protein.

Dannon ser tydligt sitt beslut att göra en så stor minskning av produktens sockerhalt till 10 gram, från 14 som ett sätt att komma vidare i Rolex Datejust 1601 spelet. Den enda indikationen är i finstilten på näringslabeln, som visar sin sockerhalten är något lägre.

Danone, den franska föräldern till Dannon, upprätthåller ett bibliotek med cirka 4 000 bakteriekulturer som Gucci Bags Women

Yoghurtförsäljningen är bland de snabbast Gucci Belts Amazon

Rolex Datejust 1601

Marginalen för fel i smaken är liten. Ett misstag kan vara ekonomiskt dödligt.

Att besluta att inte trumpa en friskare för att du flyttar kan vara förbryllande först, tills du överväga detta: 'En sak jag har lärt mig är att huvudföraren av yoghurtförsäljning framför allt är smak, säger Sergio Fuster, Senior Vice President för marknadsföring vid Dannon. 'Du vill inte skicka någon signal till konsumenten som kan få henne att tro att smaken har förändrats för att hon helt enkelt kommer att hämta en annan yoghurt och det kanske inte är vårt.'

  Dannon yoghurt hade en hemlighet som inte ville ha dig att veta. Fram till nyligen.

Rolex Datejust 1601

Experimentet varade mindre än en halvtimme, men att uppnå blandningen av bakteriekulturer som producerade en yoghurt lägre i surhet tog två år och involverade att flytta företagets forsknings- och utvecklingsavdelning från Texas till dess New York-huvudkontor.

Att minska socker med 5 procent är relativt enkelt, sa Saint Denis, eftersom mjölk och andra komponenter i yoghurt kan maskera den saknade sötmen. En sådan förändring har liten inverkan på yoghurtens viskositet och andra egenskaper.

Turen till en yoghurt mindre söt

Rolex Datejust 1601

Rolex Datejust 1601

'Det finns ingen näringsmässig återbetalning från socker, så när som helst du kan skära den och fortfarande njuta av näringsrik godhet som den som finns i yoghurt, är jag glad,' sade Zelman. 'Det finns mycket press på socker i dag på grund av fetma trenderna, inte att jag säger det är synden, men vi äter för många kalorier i allmänhet och det är lätt att överkonsumera sockerkalorier.'

Rolex Datejust 1601

Rolex Datejust 1601

Rolex Datejust 1601

storleken kräver bara att subtrahera sötningsmedel i små mängder.

växande av alla livsmedelsprodukter som en våg av nya märken utmanar hyllutrymmet tilldelas mer traditionella som Dannon, Yoplait och Stonyfield. Och Chobani, som skickar en försäljning på mer än 1 miljarder dollar mindre än 10 år efter att den grundades, och de andra uppstartarna aggressivt marknadsför sina produkter till barn.

Rolex Datejust 1601

Men när företaget letade efter sätt att understryka sitt engagemang för att förbättra hälsan hos sina produkter, bestämde den sig för att behöva göra något mer dramatiskt. 'Vi satte ett mål på 25 procent, trots att många sa att det var för mycket', säger Thierry Saint Denis, chef för forskning och utveckling vid Dannon.

Dannon har reducerat socker i en handfull produkter före, men aldrig med mer än 5 till 10 procent. Reduktioner av den Balenciaga Ryggsäck

Rolex Datejust 1601

Rolex Datejust 1601

Balenciaga Väska Mini
Fendi Zucca Jacquard Hobo
Omega Klockor På Nätet

Guld Rolex Pris

Rolex Oyster 39

Klassisk Omega Klockor

Balenciaga Bag Sale
Omega Klockor Göteborg

Gamla Gucci Väskor
Omega Klockor Kopior

Omega Speedmaster 57 Pris

Gucci Väskor Malmö
Rolex Datejust Herr

Gamla Omega Guldklockor

Rolex Daytona Rose

Hem / Rolex Datejust 1601
Astoria Hotell ∙ Gråbrödersgatan 7 ∙ 211 21 Malmö ∙ Sweden
Tel: 040 - 786 60 ∙ Fax: 040 - 788 70 ∙ E-post: info@hotellastoria.se