Rolex Watches Womens

Ett uppenbart exempel är fängelse för marijuana brott. Som vi noterade i en 22 maj Rolex Watches Womens redaktionell, har medicinsk marijuana dispensaries blivit bannlyst i Riverside. Men ett initiativ för att tillåta dem kommer att vara på omröstningen 2015. Under tiden har initiativ i Colorado och Washington legaliserat marijuana för fritidsbruk. Ett liknande initiativ planeras för Kalifornien, eventuellt 2016.

Enligt Temecula Patch kommer företaget att 'bedöma Riverside Countys fängelsessystem och utveckla en plan som kommer att identifiera vilka projekt som är livskraftiga och hur bäst att fördela resurser i framtiden'. I början av 2015 kommer det att utarbeta en Countywide Correctional Facilities Master Planera med länsstyrkorna och tjänstemännen för ekonomisk utveckling.

Studie om inlands fängelser måste innehålla fängelsestraff

Den 20 maj gav tillsynsstyrelsen det gröna ljuset till ett kontrakt på 748 000 dollar med Carter Global Associates för att studera systemet. Carter Global är ett dotterbolag till jagarbolagen i El Paso, Texas, som förvaltar 24,8 miljarder dollar i tillgångar, inklusive många 'offentlig-privata partnerskap' med regeringarna.

Mr Simon Gucci Plånbok Herr

På grund av denna kris uppmanade Simon Simon en översyn av den nuvarande betoningen att se till att meningarna utförs fullständigt eftersom det nuvarande Kalifornien dömningssystemet 'inte' är meningslöst. 'Lite förhållande finns mellan meningar' och framtida brottsrisk Gucci Väska Dyraste

'Fångstbehovets behov är i stor utsträckning en politisk inte en teknisk fråga', berättade Jonathan Simon; Han är jurist-professor och chefen för Centrum för juridik och samhälle vid University of California, Berkeley School of Law. Att använda fängelsestraff som straff varierar mycket från län till län, men har i allmänhet litet bevisat förhållande till brott, 'sa han.

Rolex Watches Womens

Som det har hänt med fängelser i hela staten, hör en stor del av länets problem från Assembly Bill 109, lagen om offentlig säkerhetsreform av 2011. Att minska kostnaderna och minska antalet statliga fångar under statsbudgetkrisen, Gov. Jerry Brown och lagstiftaren skickade upp till 30 000 'låg risk' fångar till fängelsevågen.

rekommenderar att studien undviker att 'behandla nuvarande praxis som vanligt och önskvärt' eftersom det kan 'komma fram till framtida läns attityder om behovet av fängelse för brottsförebyggande' som förändras och kanske inte stöds av yngre väljare.

AB109 antog också 'split sentencing', så att vissa fångar uppfyller en del av sina meningar under obligatorisk tillsyn. Detta var ett stort problem i den 2 maj debatten i valet för länsförvaltningsdomstol på den 3 juni omröstningen. Incumbent District Attorney Paul Zellerbach kallade splittrande dömande ett 'verktyg'. Utmanare Mike Hestrin, en veterananklagare, angrep politiken och frågade: 'Var är idéerna att hantera dessa tidiga utgåvor?'

Rolex Watches Womens

Herr Simon sa att delad dömning 'knappast är ett paradis för en stat som förekommer för många människor och för länge.' I slutändan sade han att lagstiftaren, eller väljare genom initiativ, skulle ersätta fängelse för mindre brott med 'styva men proportionerliga böter' och arbeta av bestämmelser för arbetslösa.

Rolex Watches Womens

Rolex Watches Womens

Vi vill inte bara ha en automatisk förlängning av det nuvarande systemet.

Rolex Watches Womens

Vår uppfattning är att Carter Global Associates bör se till att det tar hänsyn till mer än bara behovet av ytterligare fängelsestraffar. Dess studie borde omfatta omfattningen av fängelse och fängelsesproblem som Mr Simon och andra reformatorer har tagit upp.

Rolex Watches Womens

Riverside Countys befolkning innebär tyvärr ett ökat antal fångar i länsfängelser. Trots de fortsatta skatteproblemen börjar länet ta itu med det problemet. Vi uppmuntras med det nya fokuset och är främst oroade över att analys och alternativ ta med några av de senaste idéerna inom penologi, inte bara byggandet av fler sängar.

Rolex Watches Womens

Rolex Watches Womens

Rolex Watches Womens

Enligt avtalet med CGA som vi granskade kommer företaget att analysera fängelsebehov för de kommande tio åren, inklusive det prognostiserade antalet sängar som behövs i både de fem befången som finns Burberry Väska Dam

och eventuella utvidgningar eller nya fängelser, nuvarande rymdanvändning, alternativ till fängelse, fängelsemöjligheter och sannolika kostnader.

Rolex Watches Womens

under vår nuvarande dömningssystem. 'Och den nuvarande krisen ger faktiskt en möjlighet att reformera fängelsestider.

Rolex Watches Womens

Bottega Veneta Bag Polyvore
Rolex Yacht Master Rhodium

Gucci Dionysus Mini
Rolex 16610lv

Pris Omega Seamaster 300m Diver

Omega Seamaster 30

Omega Planet Ocean 600 M Pris

Rolex Gmt White Gold

Burberry Diaper Tote
Omega Speedmaster Moonphase 2016

Rolex Klockor Replica

Rolex Blue Dial

Rolex Sky Dweller Oyster

Shoulder Bag Gucci
Balenciaga Clutch Sale

Hem / Rolex Watches Womens
Astoria Hotell ∙ Gråbrödersgatan 7 ∙ 211 21 Malmö ∙ Sweden
Tel: 040 - 786 60 ∙ Fax: 040 - 788 70 ∙ E-post: info@hotellastoria.se